That's How You Write a Song - første prøve

I dag hadde Alexander Rybak og gjengen sine første prøver på scenen i Lisboa, og vi har fått sett et lite halvt minutt av prøven.

Norge har fått blandede kritikker til nå, men etter prøvene har flere blitt litt mer positive. Norge ligger i skrivende stund på 2. plass på oddsen, og mange har tro på at neste finale blir i Oslo. Akkurat det vet jeg ikke, og har ikke forhåpninger om det, men vi bør i hvert fall kunne klare å kare oss til finalen! Alexander omtales som en av konkurransens mest karismatiske artister, og at han er en av de mest profesjonelle. Jeg kan ikke annet enn å si meg enig, og er fortsatt veldig stolt over at vi valgte Rybak som vår representant i år. Ut i fra det lille vi har fått sett syns jeg det ser ut som hele opptredenen er blitt løftet opp noen hakk siden MGP, lyden høres bra ut, Alexander høres og ser bra ut, danserne/koristene gjør jobben så det suser og kult med pyro-effekter. Ut i fra reaksjonene i pressesenteret så visstnok også animasjonene bra ut, og Alexander ble generelt sett applaudert godt i pressesenteret.

Det blir spennende å følge med videre. Jeg håper Norge og Alexander vil vise seg godt frem under de siste dagene før semi-finalen torsdag 10. mai, og jeg håper vi har hellet og stemmene på vår side!

Heia Norge, heia Rybak, dette er gøy!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Min vurdering: Østerrike, Russland, Kroatia, Latvia, Romania og Danmark

Østerrike: Pænda - Limits Først ut i dette vurderingsinnlegget er Østerrike. De stiller med Pænda og låten Limits. Dette syns jeg er en vel...