Min vurdering: Israel, Litauen, Armenia og Østerrike

Israel: Netta - Toy
Israel stiller sterkt i år, og den er en av bidragene som kjemper om seieren. Toy skiller seg ut uten tvil fra resten av låtene i år. Jeg er veldig fan av Netta og det hun står for. Hun er et flott forbilde for mange. Jeg liker teksten veldig godt, den har mening, den er unik og har humor. Det som ødelegger litt for meg er den berømte kaklinga og ansiktsuttrykkene hun har i videoen, det blir litt forstyrrende. Men jeg syns hun gjør det veldig bra live, hun imponerer meg veldig med sine prestasjoner.

Poeng 1-12: 8 poeng.Litauen: Ieva Zasimauskaité - When We're Old
Mitt første inntrykk av When We're Old var at dette var en veldig søt og nydelig sang, jeg syntes det var veldig fint med det skjøre og sårbare uttrykket. Dessverre har min mening endret seg i negativ retning. Jeg syns sangen er litt kjedelig, for lavmælt og stemmen hennes kan bli litt irriterende å høre på. Likevel kan jeg se at hennes stillferdige sang kan være hennes styrke i konkurransen. When We're Old kommer etter Tsjekkias Lie To Me og etter Toy fra Israel, så det kan bli godt med et bidrag som Litauen stiller med i år mellom to veldig utadvendte bidrag. Samtidig står Ieva også i fare for å bli glemt når hun er plassert mellom to av årets forhåndsfavoritter. Det blir spennende å se, og selv om jeg ikke er så stor fan av låten har jeg tro på Ieva og finaleplass til Litauen.

Poeng 1-12: 4 poeng.Armenia: Sevak Khanaghyan - Qami
Dette minner meg litt om Beautiful Mess av Kristian Kostov, Bulgaria 2017, men det er en kjedelig versjon som ikke kan måle seg med originalen. Det er ikke dårlig, jeg kan høre at det er noe bra der, men sangen interesserer meg ikke nok. Det høres bra ut live, han synger bra og jeg liker det når det bygger seg opp mot slutten.

Poeng 1-12: 4 poeng.Østerrike: Cecár Sampson - Nobody But You
Østerrike sender en mektig sang med gospel drag over seg. Det er blitt nevnt flere ganger, og en typisk spøk, så synes jeg det er morsomt at Østerrike stiller andre året på rad med musikk video av løping i snø og skog. Jeg liker det jeg hører veldig godt, stemmen hans, stemningen og koringa i bakgrunnen. Jeg liker spesielt refrengene og broa.
Det som trekker ned for meg er opptredenene hans jeg har sett fra London Eurovision Party, Israel Calling og Eurovision In Concert. Vokalmessig er det upåklagelig, men jeg syns det er litt kjedelig å se på opptredenene hans. Jeg blir usikker på om han vil klare å ta hele scenen og gi et spennende sceneshow.

Poeng 1-12: 6 poeng.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Min vurdering: Østerrike, Russland, Kroatia, Latvia, Romania og Danmark

Østerrike: Pænda - Limits Først ut i dette vurderingsinnlegget er Østerrike. De stiller med Pænda og låten Limits. Dette syns jeg er en vel...