Min vurdering: Bulgaria, Tsjekkia, Estland, Island

Bulgaria: EQUINOX - Bones
Bulgaria er i slaget! Spennende stemmer og stemning! Alle stemmene er som skreddersydd for hverandre og sangen. Sangen har et spennende og mystisk uttrykk med god kraft. Den er original og skiller seg ut. Får litt Sam Smith - Writings on The Wall og Beyonce/Naughy Boy - Runnin' vibber, og jeg digger det. Bones høres ut som en internasjonal hit.
EQUINOX har opptrådt både i London og i Amsterdam nå i oppkjøringa mot Eurovision, og det har vært veldig gode opptredener. Harmoniene er fantastiske og det høres like bra ut live som spilt inn. Jeg likte godt at de var spredt på scenen i Amsterdam under Eurovision In Concert, håper de gjør det eller noe liknende i Lisboa, og ikke bare står rett opp og ned i ei rekke/klynge.

Poeng 1-12: 10 poeng.Tsjekkia: Mikalas Josef - Lie To Me 
Dette er et av de beste bidragene i min mening fra Tsjekkia. Da jeg hørte Lie To Me for første gang var jeg ikke i tvil om at den kom til å bli populær, men jeg var litt usikker på hva jeg egentlig syntes om den. Har som ukene har gått likt den bedre og bedre. Det er en veldig fengende låt, og Mikolas Josef er veldig talentfull som har laget låten selv og fremfører den godt. Tsjekkisk utgave av Liam Payne, eller kanskje Liam Payne er den britiske Mikolas Josef? Jeg foretrekker Mikolas. Han har glimt i øyet og låten er leken og artig. Liker trompeten.
Josef har vært med på flere pre-parties, både i Riga, London og Lisboa. Han har gjort stødige og gode opptredener, han kan synge og danse, så det lover godt. Det som trekker det ned for meg, er at vi har sett veldig like opptredener, det blir veldig forutsigbart og litt kjedelig etter flere helt like runder. Jeg håper derfor at delegasjonen fra Tsjekkia har noen nye triks på lur for scenen i Portugal.

Poeng 1-12: 7 poeng.Estland: Elina Nechayeva - La Forza
Min første tanke var "Hva i svarte er dette, Estland?!". Ikke helt det jeg hadde ventet meg, og var ikke veldig begeistra for opera sangen heller. Det er jeg forsåvidt ikke nå heller, men jeg setter pris på det vide spekteret av sanger vi har i årets konkurranse. Elina er dessuten en utrolig dyktig sanger, sangen hennes har en helt spesiell stemning, og det er jo vakkert. Ikke en sang jeg har på repeat på spotify, det er en sang som passer best på en scene, og det er jo nettopp det vi får i Eurovision. Hun glitrer og ser fantastisk ut på scenen, og fortjener en finaleplass, og det blir det nok helt sikkert på Estland også vil jeg tro. Så vil det vise seg hvordan de løser det med kjolen i Lisboa da.

Poeng 1-12: 5 poeng.Island: Ari Ólafsson - Our Choice
Låten i seg selv er ikke noe all verden, fryktelig utdatert og teksten er en eneste stor klisjé som ikke funker. Jeg liker når sangen bygger seg opp og når han gir på mer og mer utover sangen. Ari hadde fortjent en bedre sang, for han er helt fantastisk. Han ser ut til å storkose seg på scenen, hele han er et stort, varmt glis. Han virker også utrolig hyggelig og imøtekommende som person. Han har gjort det veldig bra på opptredenene han har gjort, han kan å ta scenen og han synger veldig flott. Poengene han får fra meg går rett til han, ikke fullt så mye til selve låten.


Poeng 1-12: 6 poeng.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Min vurdering: Østerrike, Russland, Kroatia, Latvia, Romania og Danmark

Østerrike: Pænda - Limits Først ut i dette vurderingsinnlegget er Østerrike. De stiller med Pænda og låten Limits. Dette syns jeg er en vel...