Eurovision 2018 - arbeidet er i gang

Det er nå under to måneder til den store finalen i Eurovision Song Contest, et av årets desidert største høydepunkt! Alle bidragene i årets konkurranse har nå vært ute i minst et par uker, og mitt arbeid med denne sesongen av eurovision har starta.

For meg, og mange andre ivrige fans, er eurovision mer enn bare et par-tre kvelder i mai. Jeg har som tradisjon å vente med å høre på sangene til omtrent alle har blitt lagt ut. Jeg vil gi alle bidragene likt utgangspunkt, og slik at jeg ikke skal gå lettere lei av enkelte bidrag før jeg har fått hørt andre. I år valgte jeg en ny vri på min egen tradisjon. Jeg samlet alle videoene og sangene på YouTube og Spotify og hørte på dem i tilfeldig rekkefølge uten å se hvilkan sang det var, slik at jeg kunne danne meg et førsteinntrykk av sangene omtrent fullstendig fri for fordommer og forventninger fra tidligere år. Når jeg har hørt igjennom alle bidragene gjør jeg meg opp mine meninger om bidragene, noterer meg mine tanker om dem og fører opp sangene i egen skjemaer og topp 43 liste. I ukene frem mot finalen ser jeg også titalls av videoer av andre fans sine lister av årets bidrag på YouTube. Eurovision = timevis med lytting og papirarbeid, og jeg storkoser meg med det.

Planen for bloggen i ukene fremover vil være å poste mine vurderinger av årets bidrag, lister over hvilke 10 bidrag jeg ønsker videre med fra semi-finalene og min topp 43 liste.


All aboard! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Min vurdering: Østerrike, Russland, Kroatia, Latvia, Romania og Danmark

Østerrike: Pænda - Limits Først ut i dette vurderingsinnlegget er Østerrike. De stiller med Pænda og låten Limits. Dette syns jeg er en vel...