MELODI GRAND PRIX 2018

Kan vi sende flere enn bare en sang til Eurovision i år?!

Dette året er det virkelig hard konkurranse, og mange gledelige gjensyn med tidligere deltakere!

Alexander Rybak - That's How You Write A Song 
Alexander er tilbake!! Hurra!! Jeg kunne ikke vært gladere! Og sangen er utrolig fengende! Slettes ikke det jeg hadde forventet om Rybak noen gang ville gjøre comeback, men glad den er såppas ulik fra "Fairytale", det er noe helt nytt og man kan ikke like lett sammenligne den med selve sangen "Fairytale". Låta blir bare bedre og bedre for hver gang jeg hører den, så dette lover bra! Men om hele Norge vil prøve på ny Rybak reprise, og hvis Rybak skulle vinne MGP, vil resten av Europa ønske en reprise på 2009? Det vil tiden vise. Uansett en låt jeg vil høre masse på både før og etter 10. mars uavhengig av resultatet, det er jeg sikker på!

Ida Maria - Scandilove
Ida Maria er en rå artist og forventer et fyrverkeri av en opptreden. Dessverre er jeg ikke overbegeistra for sangen, men har trua på at jeg vil like live-versjonen litt bedre.

Tom Hugo - I Like I Like I Like
Veldig fengende og funky sang! Om Tom Hugo er en god live artist har jeg veldig god tro på dette bidraget, og håper på et fargerikt sceneshow.

Charla K - Stop The Music
Liker godt sangen, veldig fin og med et uttrykk typisk for dagens musikk, men usikker om jeg ser for meg denne som en passende ESC sang. Live-versjonen vil være avgjørende for min del. I tillegg, ikke at det skal ha noe å si selvfølgelig, men vil vi ha en sang som heter "Stop The Music" i verdens største musikk konkurranse? Ikke helt enig i den tittelen.

Rebecca - Who We Are
Ser absolutt et stort potensial i denne sangen og Rebecca. Med riktig sceneshow kan dette bli riktig bra det.

Aleksandra & Stella - You Got Me
Skikkelig glad-låt! Veldig kul! Og det blir morsomt å se Stella på MGP scenen igjen. Liker denne mye bedre enn Haba Haba, så om denne skulle stikke av med MGP seieren håper jeg den gjør det bedre enn det Stella gjorde i 2011. Merker sangen vokser på meg, men likevel enkelte deler ved den jeg er litt usikker på, men er absolutt positiv til denne sangen.

Aleksander Walmann - Talk To The Hand
Velkommen tilbake igjen Aleksander og JOWST, gledelig gjensyn! Vi vet jo hva Walmann kan prestere, og både han og JOWST er jo herlige, så for min del kan vi gjerne sende gutta tilbake til Eurovision igjen! Kul og catchy sang, men det trengs et godt sceneshow med mye energi og dans og hele pakka for at dette skal bli helt innertier.

Vidar Villa - Moren Din
Her må jeg være ærlig og si at dette syns jeg ikke noe om. Klein tekst, og det er veldig synd når vi først skal kun ha EN sang med norsk tekst. Om denne sangen må jeg dessverre sitere Salvador Sobral, "Fast-food music".

Nicoline - Light Me Up
Fresh og moderne, og vi vet fra The Voice og Stjernekamp at Nicoline kan gi en veldig god opptreden. Om dette er sangen vi kommer til å stemme til topps tror jeg vel ikke, men jeg liker sangen utrolig godt, så det skal ikke stå på det!

Alejandro Fuentes - Tengo Otra
Så gøy at Alejandro er med i årets MGP! Hadde vært kult om dette ble Eurovisions "Despacito" og slo an i alle kriker og kroker av Europa. Om det vil skje er jo slettes ikke sikkert, men det hadde som sagt vært kult. Liker sangen veldig godt.

Så for å oppsummere, kan vi sende et par-tre sanger i år til Portugal? Melodi grand prix 2018 er et utrolig sterkt år med flere bidrag jeg tror kunne gjort det enormt bra i Lisboa i mai. Må nok si at Rybak er min favoritt i år, både fordi han er Alexander Rybak, og fordi sangen er vanvittig svingende kul. Den skiller seg ut i fra resten og er den sangen jeg får umiddelbart lyst til å høre igjen og igjen.
Uansett, dette blir spennende, og jeg er i ekstase over alle de flotte bidragene vi har i år! Det må jo bare bli bra uansett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Min vurdering: Østerrike, Russland, Kroatia, Latvia, Romania og Danmark

Østerrike: Pænda - Limits Først ut i dette vurderingsinnlegget er Østerrike. De stiller med Pænda og låten Limits. Dette syns jeg er en vel...